CAMPS


STARTUP-CAMPS
Er du iværksætter, men i tvivl om, hvordan du skal vækste din virksomhed, så er StartUp-Camp det oplagte tilbud til dig.
Væksthus Nordjylland tilbyder i samarbejde med De Nordjyske Erhvervskontorer en række internater, hvor vi arbejder med emner som præsentationsteknik, finansiering og Business Model Canvas. Hver camp tager udgangspunkt i din forretningsidé og de udfordringer du står overfor som iværksætter. Det kan være at du står i en situation, hvor du ønsker en investor med ind over virksomheden, men mangler hjælp og sparring til udarbejdelsen af et ordentligt præsentationsmateriale. Det kan også være at du er i en situation, hvor du føler du er gået i stå med din forretningsidé eller dit koncept, hvor Business Model Canvas kan være et nyttigt værktøj til at hjælpe dig videre.
Hver camp har sit eget specialtema og i løbet af 24 intensive timer, arbejder vi i dybden med emnet, både i grupper og individuelt.
Der afholdes 10 camps årligt og prisen for at deltagelse er ganske beskeden. Kontakt dit lokale erhvervskontor eller Væksthus Nordjylland, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du kommer i betragtning til StartUp-Camp.


CAMPS
Har du drevet virksomhed i en periode og oplevet konkrete udfordringer ved f.eks. salg, finansiering eller eksport? Kunne du bruge kvalificeret sparring fra kompetente rådgivere og iværksættere i samme situation som dig selv, så har vi udviklet en camp, der passer perfekt til dig. Hver enkelt camp har et specialtema og på 24 intensive timer kommer vi virkelig i dybden med emnet. Både med dine egne spørgsmål og i grupper. Du får mulighed for at høre korte og præcise oplæg og pitche dine egne konkrete udfordringer og arbejde med tilbagemeldingerne, enten individuelt eller i gruppen. Ved deltagelse i en af vores camps, så får du effektivt og hurtigt svar på dine spørgsmål og kan komme videre med at vækste din virksomhed ... og det er for en beskeden brugerbetaling. Kontakt dit lokale erhvervskontor eller Væksthus Nordjylland for at høre mere om, hvordan du kommer i betragtning til en af vore camps, eller læs mere på vores hjemmeside.

HAR DU TJEKKET VORES RÅDGIVNINGSMULIGHEDER?

Iværksætterrådgivning
Se det her

NiN StartUp
Se det her

ViP Iværksætterrådgivning
Se det her

ViP+ Vækstboost
Se det her

 

Her er kontaktmulighederne!

Hvis du udfylder felterne,
så kontakter vi dig!

Du kan også vælge din kommune og finde din kontaktperson!

 
Du kan naturligvis også kontakte os på

70 15 16 18


Nordjysk NewBizz er et iværksættertilbud, koordineret af Væksthus Nordjylland og dit lokale erhvervskontor i Nordjylland

Nordjysk NewBizz
VÆKSTHUS NORDJYLLAND
Niels Jernes vej 10, 9220 Aalborg Øst
Telefon 70 21 08 08
Kontakt dit erhvervskontor her
Se vores rådgivningstilbud her
Se vores camps her