Velkommen til Nordjysk NewBizz

 

Kære iværksætter, vi kan hjælpe dig godt i gang med din nye virksomhed eller videre med den, hvis du allerede er i gang.

Vi har sammensat et program, der kan hjælpe dig uanset hvor du er i din iværksætterprocess, bare din virksomhed er under 5 år gammel.

Er du ved at overveje at starte?

Benyt vores Iværksætterafklaring og eller vores iværksættercaféer rundt omkring i kommunerne til at komme tættere på din beslutning.

Dit lokale erhvervskontor i din hjemkommune tilbyder at gennemgå dine planer, vejlede dig om din forretningsplan og hvad du i øvrigt ellers skal tænke på for at komme i gang. De vil henvise dig til private rådgivere, til nyttige arrangementer, iværksætterkurser eller, hvad der ellers kan styrke dit beslutningsgrundlag.

På iværksættercaféerne kan du møde rådgivere, erhvervskonsulenter, iværksættere der er kommet i gang og andre der kan inspirere dig.

Har du truffet beslutning om at starte?

Du kan måske blive en del af vores NiN StartUp program, men det kræver at du er konkret med dine tanker omkring din kommende virksomhed. Planlægger du at din iværksættervirksomhed, skal vokse, skabe en omsætning du kan leve af og evt. mere? Har du tanker om at du på sigt skal ha' andre til at hjælpe dig med driften, så alt ikke hænger på dig alene hele tiden... Ja så kan erhvervskontoret via dette tilbud henvise dig til eksterne rådgivere i op til 8 timer, hvor vi betaler din regning, dog max.- 450 kr. i timen.

Når du er lidt i gang, har fået de første kunder, omsætningen er på vej lidt op, men du stadig er usikker på dine kunder eller dine vækstmuligheder kan du med dit erhvervskontors godkendelse benytte NiN StartUp's markedsføringspakke på 5 timers privat rådgivning, til at sætte din markedsføring og dit salg i fokus.

Når du er i gang kan vi også hjælpe dig!

Du har måske drevet virksomheden i noget tid, men er faktisk lidt i tvivl om dine muligheder og om hvordan du kan få din virksomhed til at vokse. Vi afholder årligt 8 StartUp Camps, hvor vi kan sparre med dig, trykke dig lidt på maven og påpege nogle af de muligheder, der måske ligger lige for dig. Typisk deltager ca. 10 andre iværksætter i lignende situation, og vi kan bare sige, at dem der tidligere har deltaget, synes det var super godt. 24 timer sammen med andre iværksættere, med fokus på realisering af virksomhedsudvikling i den enkelte forretning, virker bare godt!

Er du på den anden side ikke så meget i tvivl om hvad du skal gøre, men bare trænger til en håndsrækning for at realisere det, kan vores ViP Vækstiværksætter program være noget for dig. Her kan du få et forløb med en Vækstguide i 10 timer samt få tilskud til at købe 33 timers rådgivning af max. 600 kr. i timen hos private rådgivere. Du kan så få lavet en milestoneplan for din virksomhedsudvikling og en plan for hvilke kompetencer, du skal have tilført, for at realisere din vækst.

Hvert år afholder vi 8 VækstCamps med forskellige faglige temaer, hvor du sammen med andre vækstiværksættere kan få et indblik i din forretningsmodel, i eksport, finansiering eller andre relevante emner for udvikling af din virksomhed.

Når du vil ha’ din virksomhed til at vokse

Hvis du er egentlig vækstiværksætter og drømmer om flere ansatte og en stor omsætning, måske endda eksport, så har vi et helt skræddersyet ilbud til dig i vores ViP+ Vækstboost tilbud.

I ViP+ kan du sammen med en dedikeret vækstguide og med hjælp af 83 timers af max. 600 kr. i timen til konsulentbistand sikre dig en fremdrift i din virksomhed, får styr på discipliner som ledelse, salg, ansættelse af medarbejdere eller hvor dine udfordringer nu er. Du ender op med en vækstplan, der gerne skulle skitsere en plan for din virksomheds videre forløb.

Så uanset, hvor du er i processen har Nordjysk NewBizz et tilbud til dig. Kontakt dit lokale erhvervskontor og hør nærmere.

 

Her er kontaktmulighederne!

Hvis du udfylder felterne,
så kontakter vi dig!

Du kan også vælge din kommune og finde din kontaktperson!

 
Du kan naturligvis også kontakte os på

70 15 16 18


Nordjysk NewBizz er et iværksættertilbud, koordineret af Væksthus Nordjylland og dit lokale erhvervskontor i Nordjylland

Nordjysk NewBizz
VÆKSTHUS NORDJYLLAND
Niels Jernes vej 10, 9220 Aalborg Øst
Telefon 70 21 08 08
Kontakt dit erhvervskontor her
Se vores rådgivningstilbud her
Se vores camps her