Kære rådgiver


Velkommen til NordjyskNewBizz.dk, som giver overblik over tilbud til iværksættere i Nordjylland.

Vores hjemmeside her er målrettet iværksættere, men vi håber du vil tage dig lidt tid til at stifte bekendtskab med siden og dermed de tilbud vi har til iværksættere i de 11 nordjyske kommuner.

Siden er ny, men samarbejdet mellem det offentlig erhvervsfremmesystem og de private rådgivere både i og uden for Nordjylland, er bestemt ikke nyt.

Vi har siden 2001 i de forskellige iværksætterordninger købt kvalificeret rådgivning og sparring hos revisorer, advokater, reklamebureauer, konsulenthuse, mentorer og andet kvalificeret
godtfolk, der kan hjælpe vores iværksættere godt i gang og godt videre med et vækstforløb.

Og det vil vi gerne fortsætte med!

Det er iværksætterne selv der vælger, hvilken rådgiver de ønsker at benytte, uanset om rådgiveren er placeret i Region Nordjylland, resten af Danmark eller i udlandet. Det sidste er dog sjældent.

Der er i alt mere end 2.000 rådgivningsvirksomheder i vores database, som alle på et eller andet tidspunkt har været inde og rådgive iværksættere.

Iværksætterne har valgfrihed vedr. den ønskede rådgiver (dog undtaget nærtstående eller rådgivning, der ikke er kompetencegivende), og finder selv

den rådgiver, der kan dække hans / hendes aktuelle rådgivningsbehov. Dette resulterer i mange små opgaver, som tilfaldet et stort udvalg af forskellige rådgivere. Opgaverne har alle rådgivere lige adgang til at levere, så længe de accepterer, at arbejde til den fastsatte maksimale timepris på hhv. 450 kr. + moms og 600 kr. + moms.

Er du i tvivl om noget, eller ønsker en snak om dine muligheder som rådgiver er du altid velkommen til at kontakte Væksthuset eller dit lokale erhvervskontor.

Se kontaktoplysninger her.

Nordjysk NewBizz er støttet af EU's Social- og Regionalfond.

 

Her er kontaktmulighederne!

Hvis du udfylder felterne,
så kontakter vi dig!

Du kan også vælge din kommune og finde din kontaktperson!

 
Du kan naturligvis også kontakte os på

70 15 16 18


Nordjysk NewBizz er et iværksættertilbud, koordineret af Væksthus Nordjylland og dit lokale erhvervskontor i Nordjylland

Nordjysk NewBizz
VÆKSTHUS NORDJYLLAND
Niels Jernes vej 10, 9220 Aalborg Øst
Telefon 70 21 08 08
Kontakt dit erhvervskontor her
Se vores rådgivningstilbud her
Se vores camps her